ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΠΙΤΙ……. αλλά  όχι χωρίς ιατρική φροντίδα!

Τα νέα δεδομένα που ισχύουν στη χώρα μας (και παγκοσμίως) με την έλευση του πολύ επιθετικού κορωνοϊού επιβάλλουν την ταχεία προσαρμογή γιατρών και ασθενών.
Δημιουργήσαμε, λοιπόν, τη δυνατότητα ΙΑΤΡΙΚΗΣ ΕΠΙΣΚΕΨΗΣ ΕΞ΄ ΑΠΟΣΤΑΣΕΩΣ με τις ίδιες ποιοτικές προδιαγραφές.
Το μόνο που χρειάζεται από την πλευρά του ασθενούς είναι η πρόσβαση στο ίντερνετ μέσω υπολογιστή ή κινητής συσκευής και η εγκατάσταση μιας εφαρμογής με δυνατότητα βιντεο-κλήσης (SKYPE ή VIBER).
Τα ραντεβού (τηλε-επισκέψεις) γίνονται διαδικτυακά σε προκαθορισμένη ημέρα και ώρα και διαρκούν όσο μία κλασική ιατρική επίσκεψη (περίπου 30 λεπτά).

Το Skype είναι ένα δωρεάν διαδικτυακό πρόγραμμα επικοινωνίας και ανταλλαγής πληροφοριών με το οποίο μπορείτε να πραγματοποιείτε δωρεάν κλήσεις σε όλο στον κόσμο.
Αρκεί να έχετε πρόσβαση στο internet και να έχετε κατεβάσει στον υπολογιστή ή στο τάμπλετ σας την εφαρμογή.
Μπορείτε να εγκαταστήσετε το Skype απλά και γρήγορα στον υπολογιστή σας και να κάνετε εγγραφή ανοίγοντας ένα λογαριασμό.

Για να εγκαταστήσετε το Skype ακολουθήστε τις οδηγίες.

 • “Κατεβάστε” (download) το Skype πατώντας εδώ.
 • Εγκαταστήστε ( install ) το πρόγραμμα στον υπολογιστή σας ακολουθώντας τις οδηγίες.
 • Θα σας ζητηθεί να συμπληρώσετε το όνομά σας, το Skype name ( username ) και έναν κωδικό πρόσβασης ( password). Μπορείτε να επιλέξετε οποιοδήποτε όνομα αλλά πρέπει να είναι τουλάχιστον 6 χαρακτήρες στο μήκος. Εάν το όνομα είναι ήδη σε χρήση από κάποιον άλλο θα πρέπει να δοκιμάσετε ένα άλλο όνομα.

Πατήστε εδώ και παρακολουθήστε το βίντεο.

Υπάρχουν οι εξής τρόποι για να κλείσετε ραντεβού σε συγκεκριμένη ημέρα και ώρα για τηλε – επίσκεψη :

 • Τηλεφωνική επικοινωνία με τη Γραμματεία του ιατρείου (κυρία Μαρία Κουκουλά – τηλ: 210-6427441)
 • e-mail στην ηλεκτρονική διεύθυνση: info@endodrimala.grΕνδέχεται να χρειαστεί να μας αποστείλετε ηλεκτρονικά πρόσφατες εξετάσεις (τριμήνου) αίματος, πορίσματα ακτινογραφιών, οστικής πυκνότητας, υπερήχων κλπ.

Το κόστος της υπηρεσίας ορίζεται ανάλογα με το πρόβλημα υγείας και τη συχνότητα επισκέψεων. Το συμφωνημένο ποσό χρειάζεται να κατατεθεί ηλεκτρονικά σε τραπεζικό λογαριασμό (έως μία εργάσιμη ημέρα πριν το ραντεβού). Η απόδειξη αποστέλλεται ταχυδρομικώς ή μέσω e-mail.
Ενημερωθείτε για τον αριθμό λογαριασμού και για άλλες λεπτομέρειες της διαδικασίας, στέλνοντας e-mail στο: info@endodrimala.gr

 1. Την προγραμματισμένη ημέρα και ώρα συνδέεστε στο SKYPE  ( Όνομα: ΔΡΙΜΑΛΑ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ) ή στο VIBER (6944740774)
 2. Κατά τη διάρκεια της επίσκεψης η γιατρός αναλύει την κατάσταση της υγείας σας στον παρόντα χρόνο, συνταγογραφεί μέσω ΕΟΠΥΥ επιπλέον εργαστηριακό έλεγχο (αν χρειάζεται) και χορηγεί φαρμακευτική αγωγή ή τροποποιεί αυτήν που ήδη λαμβάνετε.
 3. Ενδέχεται να χρειαστεί και δεύτερη συνεδρία ( με μειωμένο κόστος) για την αξιολόγηση του επιπλέον εργαστηριακού ελέγχου.
 4. Τα παραπεμπτικά των εξετάσεων και οι συνταγές των φαρμάκων σας αποστέλλονται ταχυδρομικώς ή μέσω e-mail.
 5. Η συχνότητα παρακολούθησης καθορίζεται ανάλογα με το πρόβλημα υγείας.
 6. Κάποιες φορές θα χρειαστεί η φυσική παρουσία του ασθενούς στο ιατρείο λόγω ανάγκης για φυσική εξέταση ή επιπρόσθετου εργαστηριακού ελέγχου που πραγματοποιείται στο ιατρείο (υπερηχογράφημα θυρεοειδούς – λιπομέτρηση σε άτομα που βρίσκονται σε πρόγραμμα διαχείρισης του βάρους τους).